ורדה ג

למה חברת חשמל מעבירה חוב שקיים בחיפה לחברת החשמל בנצרת בלי ליידע אותי בכך

שלום ----הסיפור שלי קצת מורכב -אני מקווה שאצליח להסביר טוב --היה לי עסק בנצרת שצריכת החשמל שלי שם נמוכה מאוד 945 וואט כל השנה כי הייתי מגיעה למשרד פעם בשבועיים וצורכת תוך 4 שעות רק חשמל למחשב והיה לי עסק בחיפה ברחוב עבאס 49 (מרכולית) על שמי אבל ניהל אותה מישהוא אחר -הבנאדם כנראה לא שילם חוץ מפעם או פעמיים כנתקו לו החשמל --כשהגיע החוב לסכום של 6500 לא נתקו חשמל ושלחו את החוב למחוז נצרת --למה אני לא יודעת למרות שיש להם כתובת (עבאס49 חיפה)-וגם מחוז נצרת לא שלח לי שום פתק על חיוב ------בנתיים המשיכה צריכת החשמל במרכולית ללא שום ניתוק עם שמכרנו אותה בתאריך 10-02-13 פניתי לחברת החשמל בחיפה ורצינו סגירת חשבון --אמרו לנו שהחוב הוא 10075 נתתי ציק בסכום לתאריך 11-02-13 אבל הבנק החזיר אותו כי הכניסו אותו לפרעון באותו יום ב10-02 ולא ידעו אותי עד חודש 3 כששלחו לי כל החוב בשני פתקים --החוב של ה10075 והחוב של העסק בנצרת +חיפה ה(6500) + רביות וכול-------אני כרגע במצב שאין לי כל הסכום כי הבנאדם שניהל את המרכולית ידע על חוב סופי 10075 והתחייב בו אבל מה עם ה 6500 + רביות והצמדות שעלו על 2000 שקל -לא אני ולא הוא ידע מהם ומכחיש אותם ובצדק כי חשבון סופי קיבלנו מחברת חשמל על סך 10075 ולא הזכירו לנו בכלל את ה 6500 שהעבירו לנצרת ---------השאלה היא ---למה לא נתקו חשמל חוץ מפעם ועל חוב של 2000 למה שלחו למחוז נצרת חוב חיפה ?? למה כשביקשתי את החשבון הסופי לא הזכירו בכלל את החוב המצורף לנצרת תודה לך ואהיה מודה לכם אם תדריכו אותי מה לעשות

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

ורדה צהריים טובים, התקשתי להבין את שאלתך, את מוזמנת ליצור עימי קשר טלפוני - 093731000. בברכה, עו"ד פרץ