דניאלה

חברת חשמל טוענת שאני חייבת עשרות אלפים כי מישהו שיחק בארון חשמל

יצרו אתי קשר טלפוני ונתבקשתי להגיע לחברת החשמל לפגישה "כי זה לא לטלפון". הגעתי ושם נאמר לי שהייתה ביקורת והתברר שמישהו שיחק בארון חשמל ולכן אני חייבת כ- 70,000 ש"ח עבור 15 שנים אחרונות. מדובר בארון חשמל חיצוני שמשותף לי ולשכניי. מה עליי לעשות? כמובן שמעולם לא נגענו בארון חשמל. כשביקשתי את הדרישה בכתב סרבו לתת לי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

דניאלה שלום, חשדות אלו של חברת החשמל נוגעות לביצוע גניבת חשמל/שימוש בלתי חוקי בחשמל (להלן:"שב"ח) במקום מגורייך. לתחום השב"ח השלכות הן בפן האזרחי (במקרה שלך, חוב ע"ס עשרות אלפי ש"ח) והן בפן הפלילי (הגשת תלונה במשטרה בקשר עם השב"ח). על מנת להפחית את החיוב או לבטלו לחלוטין יש לבצע בדיקות יסודיות באשר לשב"ח, מאפייניו, אומדני החישוב וכו'. ככל ומצויים בידיך מסמכים נוספים, תוכלי להעבירם למייל peretz@anp-law.co.il ואשיבך בצורה יותר עניינית. בברכה, עו"ד שמואל שי פרץ