רות

חיוב חשמל בחוב דמיוני

שלום רב בשנת 2012 חברת חשמל ניתקה לי את החשמל בטענה שלא שילמתי חוב חשמל משנת 2007. לטענתי לא היה לי חוב הראייה לכך חברת חשמל שלחה אליי במהלך השנים בין 2007-2012 חיובי צריכת חשמל עדכנית ללא איזכור חוב כל שהוא. לטענת חברת החשמל עלי מוטלת ההוכחה ששילמתי את החוב בשנת 2007. ביקשתי שישלחו אלי את הוכחותם לאי תשלום חוב ב2007 . חברת חשמל ניצחה אותי ולחצה על השלטר.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

רות צהריים טובים, על פניו נראה כי קיים מחדל מצד חברת החשמל בעניינך. יחד עם זאת, ישנם מס' פרטים שיש לברר. לשם כך, אני מזמין אותך ליצור עימי קשר טלפוני - 093731000. בברכה, עו"ד פרץ