משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד שי שמואל פרץ

עו"ד שי שמואל פרץ

בעל תואר ראשון במשפטים ובעל תואר שני במנהל עסקים (בהצטיינות). עו"ד פרץ סיים בהצלחה את כיתת המצוינות בפקולטה למנהל עסקים וביצע פרויקט רחב היקף לחברה ישראלית-בינלאומית. עו"ד פרץ התמחה במחלקה המשפטית של חברת החשמל לישראל בע"מ בתחום האזרחי-המסחרי ובהמשך הועסק כעורך דין בחברת החשמל מספר שנים, במסגרת תפקידו ייצג את חברת החשמל במס' לא מבוטל של תיקים בנושאים שב"ח, נזקים למוצרי חשמל וכו'. בשנת 2009 הקים יחד עם עו"ד אריק ארביב את משרד עורכי דין ארביב-פרץ. החל משנת 2011 משמש עו"ד פרץ היועץ המשפטי של עמותת עמי"ת.

חזרה לפורום

חוב לחברת החשמל

סרו
סרור

שעון החשמל נמצא מחוץ לבית במדרגות ,משנת 7-2011 חברת החשמל לא קראה את המונה ,ולפני חודשים הם שלחו לי קריאת מונה בתאריך 3-2013 על סך 14200 ש"ח הטענה שלהם יש שער שחוסם את הגישה לשעון בגלל זה הם לא יכלו להגיע למונה. אני התקנתי שער לפני חצי שנה . וכל התקופה הזאת היתה גישה למונה , האם היתה כאן רשלנות מצד חברת החשמל או שאני צריך לשלם את החוב .

RE:
עו"ד שי שמואל פרץ
עו"ד שי שמואל פרץ(נכתב ע"י: סרור)

סרור בוקר טוב, לידיעתך, באפשרותך לפנות עצמאית למוקד חברת החשמל (103) ולמסור להם קריאת מונה עבור 2 חודשי שימוש ובכך תחסוך לעצמך, להבא, תשלומים גבוהים. לגופו של עניין, יהיה לך קושי רב להוכיח את רשלנותה של חברת החשמל. אני מציע לך לפנות לחברת החשמל לבדוק אפשרות לפריסת תשלומים בגין הסכום הנ"ל. בהצלחה! עו"ד פרץ.

RE:
סרו
סרור(נכתב ע"י: סרור)

כל התקופה הזאת שילמתי דרך הוראת קבע כל החשבוניות שחברת החשמל שלחה