nina

חוב לא שלי - חיוב של חברת חשמל על תאריכים בהם לא גרתי במקום

שלום רב, לפני כשלושה שבועות קיבלתי טלפון מחברת חשמל על חוב על סך 898 ש''ח מחודש יוני 2015 עד ינואר 2016 לגבי חוזה עבור שכירות שהסתיימה עוד לפני תקופת החיוב. פניתי למקום בו גרתי והם ערכו החלפת שמות והעבירו תשלום על החוב. תחילה הם אמרו שהם שילמו דרך העברה בנקאית ואז הם אמרו שהם שילמו דרך בנק הדואר עם שליח- סכום כולל עבור הרבה מאוד מדיירי המקום והתשלום הכולל הזה (עשרות אלפי שקלים) מכיל גם את התשלום עבור החוב שמשויך לי. אני בקשר עם המקום ועם חברת חשמל כל הזמן- החוב עוד לא עודכן. היום שוחחתי עם המקום ונאמר לי שעליי להמתין בסבלנות עד שייעשה השיוך לחוב שמשויך לי. חברת חשמל אמרו שהם לא יכולים לדחות את הגבייה יותר מדי (ואם זה לא משולם- הם יפנו את זה לעורך דין). והסברתי להם שזה לא חוב שלי. אני באותם תאריכים הייתי בכלל בשכירות במקום אחר. החוזה שלי מול אותם מקום הסתיים ב-15.6 והחוב מתחיל מה-21.6. יש לי צילומי שכירות והוכחה שבתאריכים האלה לא גרתי שם בכלל. מה עליי לעשות? אני אובדת עצות.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

נינה שלום, עם החוזה שלך מול חברת חשמל, לדברייך, הסתיים ביום 15.6.16, והחוב נוצר החל מיום 21.6.16, אין לך כל סיבה לדאגה. בהצלחה, עו"ד שי שמואל פרץ