nav

דרישת חוב וניתוק חשמל בגין חוב שאינו שלי

תיווכתי דירה מכונס נכסים לקונים וזה הודיע לחברת חשמל כי חובות העבר שולמו ואין מניעה לרשום את חוזה החשמל ע"ש הקונים תוך ציון שמם, משום מה החוזה נרשם על שמי ולאחר תקופה קיבלתי דרישה לתשלום חוב לא עזרו כל ההסברים שאני לא בעל הדירה ולא ברור כלל מדוע החוזה נרשם על שמי, בשלב מסויים חברת חשמל ניתקה לי את זרם החשמל ובלית ברירה שילמתי את החוב מדובר בסכום לא מבוטל של כ17 אלף ש"ח האם ניתן לתבוע את חברת חשמל להחזיר את הכסף וכן פיצוי ? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

שלום רב, בטרם הגשת תביעה נגד חברת החשמל, מציע לך לבדוק מול חברת החשמל (רצוי באמצעות נציבות תלונות הציבור) כיצד נרשם המונה על שמך, לרבות קבלת אמסכתאות מתאימות לכך (חוזה, הקלטת שיחה וכו'). עם קבלת אסמכתאות מתאימות תוכל לפעול נגדם בבימ"ש. בהצלחה, עו"ד שי שמואל פרץ