דפנה

נזק למוצרי חשמל כתוצאה מהפרעות חשמל

פניתי לחברת חשמל אך דחתה את פנייתי בטענה כי ארועי אספקת החשמל לא גרמו לנזק, למרות שלאחר שהיו כמה פעמים ביום הפסקות חשמל נשרפה טלוויזיה גדולה, חדשה בסלון, מזגן ותצוגה של כמה מכשירים. מה עושים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

היי דפנה, חברת החשמל פועלת בכל הנוגע לנזקים למכשירי חשמל בעקבות הפסקות חשמל, בהתאם לאמות המידה (אמות המידה - תקנות שחוקקו מכח חוק משק החשמל). באמות המידה נקבעו קריטריונים באילו מקרים חברת החשמל מפצה צרכניה בגין נזקים למכשירי חשמל ובאילו לאו. אם חברת החשמל סירבה לפצותך, ייתכן ואינך זכאית לפיצוי חברת החשמל בהתאם לקריטריונים כאמור, ומשכך, אין כל טעם בהגשת תביעה בקשר לנזקים כאמור. בברכה, עו"ד שי שמואל פרץ