מרי

הפסקת חשמל של תשע שעות בערב חג ראש השנה 2016

במהלך יום ראשון ערב ראש השנה היו הפסקות חשמל ובשעה אחת בצהריים לערך הופסק החשמל. הודעה של חברת החשמל בפנייה אליהם, וגם בשיחה עם המוקדונית העלתה בעיה של נפילת עמוד באיזור, אמרו שהתקלה מטופלת והחשמל יחזור עד השעה שבע. לא יכולנו להכין דברים לחג, המקררים עמדו ללא חשמל מלאים במוצרים עקב החג. היינו חסרי אונים. דגים, בשר, הכל בחשש להתקלקל שלא לומר שאי אפשר להכין ללא חשמל. אין לנו גז. רק כיריים חשמליים. ממש עוגמת נפש!!! אכלנו סלט ירקות קר לארוחת חג !!! בחושך!!!! כשבמקרר שלא עובד כל האוכל לא עשוי בכלל אם יש מצטרפים לתביעה אשמח לקבוצה גדולה באזור קדימה, מושב צור משה, צוקי ים ואולי עוד אזורים.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

מרי שלום רב, מהנסיבות המצערות העולות מפנייתך עולה כי נגרמה לך ולמשפחתך עוגמת נפש רבה. לצערי הרב, בהתאם לאמות המידה (אמות מידה - תקנות שהותקנו ע"י הרשות לשירותים ציבוריים - חשמל מכח חוק משק החשמל ומחייבות את חברת החשמל לפעול על פיהן), אין חברת החשמל רשאית לפצות בגין עגמת נפש כמתואר בפנייתך, אך אמליץ לך בשלב זה, לפנות לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל (ניתן לפנות אליהם גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל) ולהבין את מקור הפסקת החשמל שכן אז, ישנו סיכוי, תהיה לך עילה לתביעה. בברכת חג שמח ושנה טובה! עו"ד שי שמואל פרץ