זיו

נזק לטלוויזיה בעקבות הפסקת חשמל

שלום, לפני כחודש הייתה הפסקת חשמל בשכונה\עיר שלנו, חשוב לציין שבאותו יום היו עוד הפסקות חשמל קטנות (שחזרו מיד). בערב באותו יום גיליתי שפתאום בטלוויזיה אין קול.. בדקתי שהבעיה היא לא בממיר YES שברשותי, גם בא טכנאי שלהם ואישר שהבעיה בטלוויזיה. התקשרתי לחברת חשמל והסברתי להם על המקרה, ואחרי 3 שבועות קיבלתי מהם מכתב שאין מה לעשות כי ההפסקה לא הייתה יזומה וקרתה בעקבות עומס חשמל והם לא יכולים לעשות כלום.. יש אולי משהו לעשות בנידון? אין לי אחריות על הטלוויזיה והיא עלתה המון. לא מתכוון לוותר להם ככה..

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

זיו שלום, חברת החשמל פועלת בכל הנוגע לנזקים למכשירי חשמל בעקבות הפסקות חשמל, בהתאם לאמות המידה (אמות המידה - תקנות שחוקקו מכח חוק משק החשמל). באמות המידה נקבעו קריטריונים באילו מקרים חברת החשמל מפצה צרכניה בגין נזקים למכשירי חשמל ובאילו לאו. אם חברת החשמל סירבה לפצותך, ייתכן ואינך זכאית לפיצוי חברת החשמל בהתאם לקריטריונים כאמור, ומשכך, אין כל טעם בהגשת תביעה בקשר לנזקים כאמור. יחד עם זאת, אמליץ לך לפנות לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל (ניתן לפנות גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל) ולקבל תשובה עניינית לאחר שהנושא יבדק ע"י הגורמים המתאימים. בברכה, שי שמואל פרץ, עו"ד

רועי

האם המקרה אירע בפתח תקוה בתאריך 10/9 ?