רן

הפסקת חשמל ממושכת כיומיים

האם ניתן לתבוע את ח"ח בגין הפסקת חשמל ממושכת שהחלה ביום שישי בבוקר ותוקנה רק ביום ראשון לא מדובר בעת סופה אלא במזג אוויר רגיל

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

רן שלום, ראשית יש לבדוק את מקור הפסקת החשמל והאם היא נובעת בשל רשלנות חברת החשמל. על מנת לבדוק את האמור, אציע לך לפנות לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל (ניתן לפנות גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל). במרבית המקרים, חברת החשמל "חסינה" מפני מקרים אלו, אך בדיקה בעניין תוכל ליתן לך החלטה ברורה אם קיימת לך עילת תביעה נגד חברת החשמל או לאו. בהצלחה, עו"ד שמואל פרץ