סטילקול יוסף

תביעה ייצוגית כנגד חברת החשמל

חברת החשמל מחויבת לדאוג לשלוח את חשבון החשמל לצרכנים ,היום הסביר לי אבי סער מחברת החשמל כי החשבונות לא הגיעו לתיבת הדואר של הצרכנים כי החברה שעימה חברת חשמל כרתה חוזה לחלוקת החשבונות , לא עמדה בהתחייבויות שלה וכתוצאה מכך הצרכנים לא שילמו את החשבון ,והאחריות חלה עליהם לשלמו ,ומי שלא קיבל את החשבון עליו להתקשר לשירות הלקוחות ולשלם ומי שלא עשה כך חוייב בקנסות והצמדות ובאיומים על ניתוק החשמל , ועל כך נשאל הרצחת וגם ירשת . האין כאן מקום לתביעה ייצוגית נגד המונופול השרלטני

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

יוסף שלום, מציע לך להפנות את השאלה לפורום תובענות ייצוגיות. תודה, שמואל שי פרץ, עו"ד

עינת יניב

מעונינת להצטרף לתביעה ייצוגית בגין חשבון חשמל גבוהה מהרגיל היכן אוכל לקבל פרטים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

שלום רב, מציע לך להפנות את השאלה לפורום תובענות ייצוגיות. בברכה, עו"ד פרץ