רפי

שינוי גודל הגדלת חיבור

1.לפני מספר שנים שולם עבור הגדלת חיבור מ - 1x40A ל - 3x25A התשלום עבור הגדלת החיבור-בוצע אך לא הוזמנה בדיקה והחיבור לא התבצע (לא באשמת חברת חשמל) 2. בנסיון לשנות את הגדלת החיבור מ-1x40 ל - 3x40 תוך תשלום הפרש עלויות בין חיבור 3x25A ל- 3x40A חברת החשמל דורשת תשלום מלא ,בטענה שבוצעו עבודות לצורך הגדלת החיבור כפי שהתבקש תחילה כלומר 3X25A 3. כחשמלאי שביצע עשרות הגדלות חיבור ניתן להעיד כי לא בוצעה שום עבודת הכנה ע"י חברת החשמל ואף לא היה צורך בכך 4. עבודות הגדלת החיבור(החלפת מונה מתבצעות לאחר בדיקת המתקן לרוב באותו יום) לתשובתך תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

רפי שלום, אמליץ לך לפנות אם שאלתך לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל. ככל ולא תקבל תשובה תניח את דעתך, ניתן לשקול הגשת תביעה קטנה. בהצלחה, שמואל שי פרץ, עו"ד