חגי שור

סחבת בחיבור חנות לחשמל

בשנת 2003 איחדנו שתי חנויות ועל פי חברת החשמל אסורה אספקת חשמל כפולה עם שני מונים בחלל אחד. לפיכך ביטלנו מונה אחד החנויות.ב 2015 נשארנו רק בחנות אחת וביקשנו מחברת החשמל לההחזיר המונה בחנות ממנה הוסר ולהגדיל החשמל ל 3X63. אמפר.הם גבו מאיתנו מקדמה ומאז ועד היום לא חיברו אותנו בתירוצים של חוסר הבנה למה התכוונו ובנושאים שונים כ " לא מוצאים את הכתובת" או חשבנו שאתם רוצים רק הגדלה או לא הבנו שאתם רוצים לחזור לחנות ולהרכיב בה מונה.למותר להוסיף שהישארות בחנות השניה על מנת לקבל חשמל עלה לנו אלפי שקלים לחודש.אנא דעתך בנושא

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

חגי שלום, בטרם פנייה לערכאות משפטיות בעניינך, אציע לך תחילה לפנות לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל. הנציבות היא גוף מבקר בפנים החברה ועשוי לסייע לך בעניינך. ככל והעניין לא צלח, יש אפשרות לשקול פנייה לבימ"ש. בברכה, שמואל שי פרץ ,עו"ד