יאיר

שאלה בגין עמוד חשמל עם שנאי סמוך לביתי.

שלום וברכה, ברצוני לקבל חוות דעת ויעוץ לגבי מצב נתון של עמוד חשמל עם שנאי שעומד סמוך מאוד לביתי, יש לציין שעמוד החשמל צמוד מאוד לגדר הגינה. מעמוד החשמל לחדר השינה יש כ-5 מטר. אך, יש לציין שבני המשפחה נוהגים לשבת בגינה מה שמהווה שטח הבית וכן ע"פ נסח הטאבו. לאור זאת ברצוני לדעת האם קיימת האפשרות לקבל צו מביהמ"ש על העברת העמוד חשמל למקום אחר. (ברחוב קיימים שטחים רבים ללא מגורים) וכן האם יש אפשרות לקבל מלבד סעד הצו גם כן סעד כספי לאור ירידת ערך הדירה . אודה לעזרתכם הברוכה, תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

יאיר שלום, עניינך הינו עניין מורכב הדורש בדיקה מעמיקה וייסודית. העתקת עמוד החשמל מצידה של חברת החשמל היא לא עניין של מה בכך. אם דאגתך העיקרית היא לעניין הקרינה שנפלטת מעמוד החשמל, פנה לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל לצורך בדיקת הקרינה או תשכור את שירותיו של בעל מקצוע מוסמך על מת שיתן את דעתו האם מדובר בקרינה בטווח המותר או לאו. בהצלחה, עו"ד שמואל פרץ.