עירד

איך ניתן לגרום לחברת החשמל להפסיק לשלוח לי חשבונות שהם לא שלי?

לפני שנה בערך עברתי לחשבון חשמל במייל. פתאום התחילו לשלוח לי מלא חשבונות שהם לא שלי, החוזה לא רשום על שמי, אלא על שם בעל הבית שלי, ושולחים לי במייל חשבונות של דירות אחרות בבניין שבבעלותו, ועל דירות שממזמן כבר לא בבעלותו, לא משנה כמה פעמים אני מתקשרת אליהם, זה לא מפסיק. האם זו גם פגיעה בפרטיות של האנשים שהחשבונות שלהם נשלחים אליי? נוסף על כן, בגלל שהחשבונות נשלחים אליי במייל, הם לא מגיעים ליעדם, כך שהאנשים האלה לא מקבלים את החשבונות שלהם. תודה רבה מראש עירד

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

עירד שלום, אציע לך לפנות למוקד 103 של חברת החשמל ולעדכן אותם בדבר. אני מניח שיש להם את הכלים לפתור את הבעיה בברכה, שמואל שי פרץ, עו"ד