נטלי אביטל

חוב חשמל עצום על דירת חדר

בני התגורר בדירת חדר בת"א במשך כ-5 חודשים, בעת עזיבת הדירה דיווחנו לחברת החשמל את המונה בדירה על מנת לסגור את חוב החשמל ונדהמנו לגלות כי חייבו אותנו מעל 8,000 ש"ח על צריכת חשמל לתקופה של 5 חודשים, פניתי כמה פעמים לחברת חשמל, שלחו בודק למונה ונמצא שהמונה "תקין" , האם הגיוני סכום כזה עבור דירת חדר של נער בן 18 שרב הזמן נמצא בעבודה? למי עליי לפנות במקרה כזה? האם ייתכן כי צרפו חובות של דייר קודם? מה עושים במקרה כזה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

נטלי שלום, לצורך בירור מעמיק של הנושא, אמליץ לך לפנות לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל (ניתן לפנות לנציבות גם באמצעות האתר האינרטרנט של חברת החשמל). בהצלחה, עו"ד שמואל שי פרץ