איריס נחמיאס

מי צריך לשלם הקבלן / דיירי הבניין?

קניתי בית חדש בבניין של 9 קומות מקבלן . קיבלתי את מפתחות הדירה בנובמבר 2017 וטרם נכנסתי בפועל לדירה . לפני שבוע פנו אליי הועד של הבניין (שאין לי מושג מי הם ועל ידי מי נבחרו) וחברת האחזקות שגם הכתיבו לי שהם החברה אבל זה לא העיניין. וטענו שיש חוב לחברת חשמל עס 1800 שח בערך על חודשים יוני- אוגוסט על מתחם ציבורי חיצוני מהבניין להאיר את הבניין. הבניין נמסר לוועד בחו: יוני האם חובות החשמל חלים עם הכנס הדייר הראשון? החוסה שלי כניסה בנובמבר הבניין היה מוכן מיוני וחלק מהדיירם נכנסו . מחר יבואו ויבקשו שאשלם את המים שעירבבו את הבטון לבניית הבניין. הקבלן טוען שעם פרוטוקול מסירת הבניין החובות חלים עלינו. מה קורה עם מי שנכנס מאוחר יותר עפי חוזה ? והאן החוס אמור לחול על הדיירים? נראה לי מופרך

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

איריס שלום, נא הפני את שאלתך לפורום בתים משותפים. בהצלחה, עו"ד פרץ