סטלה קליימנס

פגיעה בחנייה פרטית ע"י עבודות חברת חשמל

שלום רב, בתאריך 16.11.16 עובדי חברת חשמל ביצעו עבודות ליד הבניין מגורים שלי . בעת ביצוע חפירות נאלצו לחפור גם בחנייה שלי . כעת כאשר יורד גשם נוצרת שלולית ענקית ואני לא יכולה להיכנס לרכב כי החנייה מוצפת. פניתי לחברת חשמל והם מתנהרים מאחריות בטענה שפגעו רק בשוליים.הסברתי להם שלפני זה הכל היה תקין .שלחתי גם תמונות שצולמו בעת החפירה. מה ניתן לעשות בנושא כדי שיתקנו את החנייה. תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

סטלה שלום, אמליץ לך לפנות לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל. ככל וחברת החשמל תסרב לקחת אחריות למקרה - לשקול הגשת תביעה. בהצלחה, עו"ד שי שמואל פרץ