אריה

פיצויים בגין הפסקות חשמל

שלום, אני עצמאי בעל עסק קטן הממוקם בישוב בו אני גר. לאחרונה חברת חשמל יזמה 3 הפסקות חשמל (בימים שונים) שנמשכו מ-9 בבוקר עד 14:00 - 16:00. המשמעות של הפסקות חשמל אלו היא של אובדן שעות עבודה ופגיעה בעסק שלי. מה עושים? האם ניתן לתבוע את חברת החשמל? כיצד עושים זאת?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אריה שלום, לצערי, אין לך עילת תביעה נגד חברת החשמל בגין אבדן שעות העבודה והנזקים שנגרמו לעסק שלך. לידיעתך, חברת החשמל פועלת באמצעות אמות המידה שחוקקו מכח חוק משק החשמל, ובהתאם לאמות המידה, היא רשאית לעשות כן. בברכה, עו"ד פרץ