תומר

חוב לחברת חשמל על חשבונות קודמים ששולמו

קיבלתי מייל על תשלום חוב בסה"כ 1600 שח על חשבונות ששולמו בשנה הקודמת, התקשרתי למוקד כדי לברר , הם אמרו לי שהם רק שלחו לי הערכה חשמל, אני בתמימותי רק הסתכלתי על סהכ החשבון ושילמתי אותו , השאלה היא האם אני יכול לערער ולבטל את החוב הזה מכיוון שחלף זמן וחברת החשמל פשוט לא אמרה כלום וחיכתה לרגע נכון להחליט לשלוח חוב או שאין מה לעשות ולשלם.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

תומר שלום, חברת החשמל מחוייבת לקרוא מונה לפחות פעם אחת בשנה. ביתר המקרים היא רשאית להסתמך על קריאות טלפוניות מצד הצרכן או להסמתמך על הערכת צריכה. לעיתים רבות, לאחר שחברת החשמל מבצעת מס' הערכות צריכה נוצרים הפרשי חיוב לטובת או לחובת הצרכן. במקרה שלך נוצרו הפרשי חיוב לחובתך בסך של כ-1,600 ש"ח. בנסיבות העניין, הינך חייב לשלם את הפרשי החיוב כאמור ואין לך כל דרך לבטל או החוב. בברכה, עו"ד פרץ