משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות נגד חברת חשמלחוב לחברת חשמל על חשבונות קודמים ששולמו

מנהלי הפורום

עו"ד שי שמואל פרץ

עו"ד שי שמואל פרץ

בעל תואר ראשון במשפטים ובעל תואר שני במנהל עסקים (בהצטיינות). עו"ד פרץ סיים בהצלחה את כיתת המצוינות בפקולטה למנהל עסקים וביצע פרויקט רחב היקף לחברה ישראלית-בינלאומית. עו"ד פרץ התמחה במחלקה המשפטית של חברת החשמל לישראל בע"מ בתחום האזרחי-המסחרי ובהמשך הועסק כעורך דין בחברת החשמל מספר שנים, במסגרת תפקידו ייצג את חברת החשמל במס' לא מבוטל של תיקים בנושאים שב"ח, נזקים למוצרי חשמל וכו'. בשנת 2009 הקים יחד עם עו"ד אריק ארביב את משרד עורכי דין ארביב-פרץ. החל משנת 2011 משמש עו"ד פרץ היועץ המשפטי של עמותת עמי"ת.

חזרה לפורום

חוב לחברת חשמל על חשבונות קודמים ששולמו

תומ
תומר

קיבלתי מייל על תשלום חוב בסה"כ 1600 שח על חשבונות ששולמו בשנה הקודמת, התקשרתי למוקד כדי לברר , הם אמרו לי שהם רק שלחו לי הערכה חשמל, אני בתמימותי רק הסתכלתי על סהכ החשבון ושילמתי אותו , השאלה היא האם אני יכול לערער ולבטל את החוב הזה מכיוון שחלף זמן וחברת החשמל פשוט לא אמרה כלום וחיכתה לרגע נכון להחליט לשלוח חוב או שאין מה לעשות ולשלם.

RE:
עו"ד שי שמואל פרץ
עו"ד שי שמואל פרץ

תומר שלום, חברת החשמל מחוייבת לקרוא מונה לפחות פעם אחת בשנה. ביתר המקרים היא רשאית להסתמך על קריאות טלפוניות מצד הצרכן או להסמתמך על הערכת צריכה. לעיתים רבות, לאחר שחברת החשמל מבצעת מס' הערכות צריכה נוצרים הפרשי חיוב לטובת או לחובת הצרכן. במקרה שלך נוצרו הפרשי חיוב לחובתך בסך של כ-1,600 ש"ח. בנסיבות העניין, הינך חייב לשלם את הפרשי החיוב כאמור ואין לך כל דרך לבטל או החוב. בברכה, עו"ד פרץ