ארז

נזק למכשיר חשמלי בעקבות פגיעה תשתית חשמל ע"י צד ג'

שלום רב, בעקבות הקמת בניין מגורים סמוך למגוריי, הפועלים בבניין זרקו חפץ כבד וגרמו לקריעת 4/5 כבלים שעג העמוד החשמל שברחוב. כתוצאה מכך (היה אש, ופיצוצים) מתח גבוהה מאוד הגיע לדירה ובשל כך אחד המכשירים פסק מלעבוד (נשרף כרטיס אלקטרוני). ח"ח מסרבת לפצות וטוענת שזה נגם כתוצאה מצד ג' ועל כן זו מפנה אותי לקבלת פיצוי מקבלן הבנייה. למיטב הבנתי אני נפגעתי פיזית מחברת החשמל ועל כן הפיצוי צריך להגיע ממנה ובמקביל זו נדרשת לדעתי לתבוע ישירות את הקבלן. אודה לחוות דעתך בעניין.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

ארז שלום, ככל והנזקים למכשירי החשמל הינם בשווי של כ-35,000 ש"ח, אמליץ לך להגיש תביעה קטנה נגד הקבלן וחברת החשמל. בהצלחה, עו"ד שי שמוןאל פרץ