שושנה בארי

הסגת גבול של חברת החשמל

עובדי חברת החשמל פרצו את הגדר בחלק האחורי של הבית (בית פרטי במושב) ונכנסו ועשו חפירה והניחו כבל תת קרקעי כדי לחבר אותו לעמוד החשמל שנמצא בחצרי... וכדי לחבר את הבנין שנבנה מולי לחשמל.. אנחנו לא היינו בבית והשער היה נעול והם פרצו עם טרקטור.. שאלתי האם להגיש תלונה במשטרה על הסגת גבול? ולהוציא צו מניעת עבודות? למרות ששלחתי מכתב דחוף בפקס׳ ואחרי שיחה טלפונית אמרו שזה יטופל ויחזרו אלי.. ושום דבר!!! האם תלונה במשטרה תעזור שלא יכנסו שוב?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

שושנה שלום, יש צורך לברר האם נגרם לך נזק לבית בעקבות כניסת חברת החשמל לביתך? אם כן, יש באפשרותך להגיש תביעה נזיקית בקשר עם הנזקים שנגרמו. לעניין הגשת תלונה, לא רואה בכך משהו מועיל. בברכה, עו"ד שמואל פרץ