עמרי פרידמן

נזקים למכשירי חשמל בכל רחבי המושב כתוצאה מנחשול מתח

בתאריך 27/5/17 בשעות הבוקר היו מספר אירועים של הפסקה וחבור מחדש של אספקת החשמל על פני מספר דקות. בשלב מסוים היה נחשול מתח שגרם לקלקול של מספר רב של מכשירי חשמל אצל לפחות כ-20 משפחות במושב - תריסי חשמל, מקררים, מכשירי מיקרו גל, מכונות כביסה ועוד. עשרות אלפי שקלים, אפ לא יותר ממאה אלף במצטבר. אצלנו בבית נשמע תקתוק למשך מספר שניות ממגן הברקים כשהנחשול הגיע והמיקרו גל התקלקל. בנוסף נשרפו מגיני חשמל אצל משפחות רבות. מה דרך הפעולה המיטבית בכדי לקבל פיצוי? ידוע לי שהיה באותו יום ארוע של שריפה של שנאי בקו מתח גבוה בסביבתנו. אולי יש קשר.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

עמרי שלום, ממליץ לך לפנות בדרישה ראשונית לחברת החשמל לפיצוי כספי בגין הנזקים שנגרמו (חשוב לשמור חשבוניות תיקון). רק אם חברת החשמל תסרב, לבחון אפשרות לתביעה משפטית. בהצלחה, עו"ד פרץ

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

עידן שלום, בשלב ראשוני אני ממליץ לך לפנות לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל (ניתן לפנות לנציבות גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל) בדרישה לפיצוי עבור הנזקים שנגרמו לך. בהצלחה, עו"ד שמואל פרץ

עידן

שלום, באזור מגורי היו נחשולי מתח ונפילות מתח רבות שנפרשו על גבי שבועות, באחד המקרים הטלויזיה שלי בת קצת יותר מ 3 שנים התקלקלה, התיקון עלה 1000 שח, בבדיקה עם שכני גם הם חווים הפסקות וקפיצות רבות, הגשתי לחברת חשמל בקשה לפיצוי שנדחתה מכיוון שלא "קלעתי" למועד המדויק שבה היתה תקלה, בשיחת טלפון שהקלטתי עם טכנאי חברת חשמל הוא הודה שבאיזור יש תקלה שהוא מקווה שפתר, גם אחרי השיחה עדיין התקלה המשיכה, רק לאחרונה התקלה לא חזרה. אני מעוניין בכל זאת לקבל פיצוי, איך אני עושה את זה ומה סיכויי לקבל את הפיצוי?