חיים הבלין

חיבור חשמל לאדם שאינו בעלים

בבית כנסת השייך לנאמני הקדש, פנה אדם שאינו קשור לבעלות או לזיקה כלשהי לנכס, השתלט עליו, ובמסגרת ההשתלטות פנה לחברת חשמל ביקש מונה וחיבור וקיבל. איך תוקפים את חברת החשמל? והאם היא פעלה כחוק?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

חיים שלום, ככל הנראה, כאמור בשאלתך, הדרך לתקוף את התנהלות חברת החשמל היא באמצעות הליך משפטי. בברכה, עו"ד שמואל שי פרץ

חיים הבלין

האם יש בסיס משפטי? תוכל להפנות לתקנה/סעיף?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

בהחלט שיש בסיס משפטי. ייעוץ משפטי קונקרטי נמסר רק לאחר קבלת כל המידע ולא באמצעות הפורום. בברכה, עו"ד פרץ