ענת זגגי

שימוש בלתי חוקי בחשמל

לדברי חברת חשמל בארון שבאחריותי חובל המונה. הארון נמצא אצל השכן שלי (דו משפחתי ולא ראיתיו מעולם) . כמה שנים אחורה מותר להם לתבוע אותי? האם בביקורים שוטפים הם לא היו אמורים לעלות על כך שהשעון אינו נעול?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

ענת שלום, לשאלתך, מבחינת החוק, חברת החשמל יכולה לחייב לתבוע רטרואקטיבית ללא מגבלת שנים - אך יחד עם זאת, ניתן לקצר את התקופה משמעותית. לשאלתך השנייה, במקרים מסויימים החבלה במונה, היא חברה מתוחכמת ולא ניתן לגלותה בביקורים שוטפים. בברכה, עו"ד שמואל פרץ