מיכל נדלק

פיצוי בגין גיזום עצי פרי

יש לגזום מעל100 עצי זית הנמצאים מתחת לקוי חשמל בעבר ניתן פיצוי בשנים האחרונות חברת חשמל מסרבת כעת רחרי פנייתם לרץמשרד לתשתיות חאומיות האם ניתן להיעזר בכם? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

שלום מיכל, ניתן לבחון טיפול משפטי מול חברת החשמל בעניין הנדון. בברכה, עו"ד שי שמואל פרץ

מיכל נדלר

לכבוד עו"ד פרץ, שלום רב, מבקשת ליצור קשר לבדיקה של טיפול מול חברת חשמל. אודה על הנחייתך, דרך המייל הנייד? הנייד שלי 0522479369 בתודה ובברכה, מיכל נדלר, מושב כפר ברוך