יאיר

פרוק מונה חשמל עכב אי שימוש

ברשותי שתי מונים האחד מפעיל את המשק תלת פאזי והשני דירתי חד פאזי מאחר והיו הפסקות חשמל רבות נאלצתי לקנות גנרטור חירום הבעיה כשהיתה הפסקה בחשמל הגנרטור היה מגבה רק את המשק התלת ולא את הדירה קבלתי הצעה מהחשמלי שלי לחבר את הדירה למונה שבוא יש גיבוי חברת החשמל שראו זאת הגעו ולקחו את המונה הדירתי החד פאזי מציין שהמונה משולם כולל תשלום קבוע כל חודש הם מסרבים להחזיר מה עלי לעשות

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

יאיר שלום, אני מציע לך לפנות לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל לצורך בדיקת הנושא. ניתן לפנות אליהם גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בהצלחה, עו"ד פרץ