דורון גנון

דחייה גבוהה בתשלום של חברת החשמל ליצרני חשמל בגין ייצור חשמל פוטוולטאי או טורבינות רוח.

החברה כבר יותר מחודשיים אינה שולחת המלצת חשבון עקב שביתה/עיצומי עובדים וכל יצרני החשמל באנרגיה מתחדשת יקבלו תשלום בעיקוב רב. על פי ההסכם, כל 60 יום ישלח המלצת חשבון. מזה כבר יותר מ 90 יום אין המלצת חשבון. כל יצרני החשמל שלקחו הלוואות למימון המערכת עומדים בפני תשלום החובות אך ללא הכנסה מהייצור. אני לא היחיד בבעיה - כל הספקים / יצרני החשמל שלא מקבלים תשלום או יקבלו תשלום באיחור של חודשים (אין לדעת מתי השביתה הזאת תסתיים)

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

שלום דורון, ממליץ לפנות לרשות לשירותים ציבורים - חשמל , אשר הינה רשות ממשלתית מפקחת, בין היתר, על ייצרני החשמל הפרטיים , בפנייה דחופה בעניין שציינת. כתובת אתר רשות החשמל : https://pua.gov.il/Pages/default.aspx בהצלחה, עו"ד פרץ