ארז קצב

פיצוי לחברה בע"מ באשר להפסקת חשמל יזומה ליום עסקים אחד שלם

מתקיימים שיפוצים בכביש הממוקם בסמוך למשרדים\המחסן הלוגיסטי של חברה בע"מ. עקב השיפוצים, חברת החשמל מבצעת הפסקות חשמל יזומות ליום עסקים אחד שלם. עד כה בוצעו 2 הפסקות חשמל יזומות מהסוג הזה וצפויה עוד הפסקת חשמל יזומה בשבוע הבא. שורה תחתונה - כל יום כזה גורם להפסד של בין 30-50 אלף ש"ח. מה הצעתך בעניין זה בבקשה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

שלום ארז, בשלב הראשוני, אציע לך לפנות בחברה החשמל על מנת שאלה יערכו את השיפוצים בשעות הערב והלילה ובכך להקטין את הנזקים של החברה. אם השיפוץ הינו אקוטי ונוגע לתחזוקת קווי המתח באזור, סיכוי הצלחתך בתביעה מסוג זה קטנים. בהצלחה, שמואל שי פרץ, עו"ד