דודו

הפסקות חשמל חוזרות ונשנות

ברחוב בו עסקים רבים יש הפסקות חשמל רבות עקב בעיות תשתית. כך שבחודש האחרון היה 8 הפסקות חשמל של שעתיים - שלוש. ההפסקות בשעות העמוס וכמובן גורמות להפסדים כספיים רבים. נראה כי אין פתרון לנושא והפסקות החשמל ימשיכו עד אשר ישונו התשתיות. חברת החשמל לא מוכנה לפצות. האם יש עילה לפיצוי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

דודו שלום, בשלב הראשוני, אציע לך לפנות לחברת החשמל על מנת לדרוש את הנזקים המגיעים לך. ככלל, הפסקות חשמל הנובעות מתחזוקת קווי המתח באזור, לא יניבו לך סיכוי הצלחה מרובים בתביעה מסוג זה. בהצלחה, שמואל שי פרץ, עו"ד