אברהם סרוסי

חיוב יתר של חברת חשמל

בבעלותי מחסן. המקום היה מנותק מחשמל. בתאריך 14.2.17 השתוללה שריפה במקום. ב-16.2.17 לאחר השריפה החלטתי לבקש מחברת החשמל לחבר זרם למקום לקראת השמשת המקום כחנות ושיפוצו. רק ביום 23.7.17 המונה חובר מחדש. במהלך השבוע הזה לא היה כל שימוש בחשמל וגם לא יכול להיות כזה. טכנאי חברת החשמל ביקרו אצלי פעמיים בשבוע הנ״ל כדי להשמיש ולקיים תשתית במקום לחשמל (החליפו כבל שרוף בין המונה לסכינים). בחשבונית מתאריך 24.7.17 אני מקבל להפתעתי חשבונית ובה חיוב על סך 17,000 ש״ח לשבוע הנ״ל. שילמתי את החשבון כדי להימנע מניתוק החשמל. מה עליי לעשות כעת?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אברהם שלום, מציע לך בשלב הראשוני לבדוק קריאות החשמל עליהם התבססה חברת החשמל החל מיום החיבור ועד לחיוב הנקוב בחשבונית ולבדוק אם המספרים תואמים. בהצלחה, עו"ד פרץ