לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
גיא

פגיעה במחשב מהפסקות חשמל

בשעות הערב חברת החשמל ביצעה הפסקות חשמל יזומות של כיבוי והדלקה או לפרקים ארוכים יותר באזור מגורי. לא ידעו אותנו על הפסקות אלה למרות שהתקשרתי למוקד העירוני הבנתי שזה היה מתוכנן מראש אבל לשעות הלילה בין 22-05 בבוקר בפועל התחיל משעה 1930 . בשעות הבוקר ניסיתי להדליק את המחשב וגיליתי כי הוא לא עובד ואפילו לא נידלק וכול אותו בוקר ביליתי בניסיון להחיות אותו מכיוון שמשמש לי לעבודתי..בביקר אצל טכנאי מחשבים נאמר לי כי הליבה של המחשב הלך ולא ניתן להצילו מכיוון שלא שווה כלכלית להחליף את רוב הפריטים המחשב וזאת לאחר החלפת חלקים וניסוי לאתר איזה חלק בעייתי אני שלחתי מכתב לחברת חשמל על השתשתלות הדברים והכעס שלא עידכנו מראש שיש הפסקות יזומות של כיבוי וישר הדלקה..וכניראה הייתי מוציא כמה מוצרים רגישים מהחשמל כמו כן בקשתי לקבל פיצוי על רכישת מחשב נייח ואיבוד זמן רב לתקן ולנסות להצילו לצערי חברת החשמל מתנערת מהזנק הישיר שניגרם לי בטענה שעלי לחבר מגנים על מוצרים חשמליים וזה בעצם "בעיה שלי" האם יש צורך להגיע איתם לתביעות קטנות..התשובות שלהם לא מקובלות עלי...אני לא קונה חשמל מאיזה חברה פירטית ולא מצפה לקבל תשובות שאני חייב להתקין מגנים למוצרי חשמל כי אולי הקו חשמל לא יציב ויכול לפגוע במוצרים חשמליים אשמח לקבל עזרה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות נגד חברת חשמל