אדווה

קרינה בלתי מייננת בתוך הבית

שלום, ברצוני לבקש טיפים כיצד עלי לפעול במצב ובו נודע לי היום ע"י בודק קרינה מוסמך כי קיימים ממצאים חריגים בדירתי המצביעים על רמת קרינה גבוהה בהרבה מהרמה הממולצת עפ"י משרד הבריאות והמשרד להגנת הסביבה( 17 מיליגאוס במרפסת, 5-6 מיליגאוס בסלון וחדרי השינה). האם יש לכם ניסיון במקרים מהסוג הזה? כיצד עלי לפעול?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אדווה שלום, ראשית, יש לפעול מול נציבות תלונות הציבור של חברת החשמל לצורך בדיקת הממצאים החריגים. רצוי לצרף את חוות דעתו של הבודק. ככל ותשובת הנציבות לא תניח את דעתך, יש לפעול במישור המשפטי. בברכה, עו"ד פרץ