סימה

דרישת תשלום לחברת החשמל

נציגי חברת החשמל החליטו לבקר בנכס בביתנו על מנת לקרוא את המונה ומחייבים אותנו ב סכום של כ - 24,000 ₪. עד היום שולם באמצעות הוראת קבע סכום הערכה שלהם. שהמשיכה את הערכה של הדייר הקודם ממנו קנינו את הדירה. מה עושים? הרי היו כל מני תעריפים במהלך השנים האחרונות. אנו גרים בנכס מסוף שנת 2003. תודה רבה רבה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

סימה שלום, כדי לבחון את המקרה לגופו אשמח לדעת האם המונה הינו בתוך הבית או מחוצה לו. כמו כן, אודה לתשובתך האם במהלך השנים כל החשבונות התבססו על הערכות. עם תשובתך אשיבך עניינית. תודה, עו"ד פרץ