רון גרינפלד

העתקת עמוד חשמל שאיננו מחובר

אני ועד בית בבניין חדש ברחוב המעגל בגבעתיים. בגינה שלנו תקוע עמוד חשמל מעץ שאיננו מחובר לכלום וששימש כנראה להזנת חשמל זמנית בזמן הבנייה. אני רוצה להיפתר מהעמוד ובפנייה שעשיתי לחברת החשמל נאמר לי שלמורת שהעמוד איננו מחובר לרשת, הפעולה כרוכה בתשלום (ממתין להצעת מחיר מהם). רציתי לברר מהו החוק בנושא והאם אפשר לאלץ את חברת החשמל לקחת את העמוד ללא תשלום.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

רון שלום, ככל הנראה חברת החשמל תחייב אותך בסכום לא מבוטל בשל העתקת/ביטול עמוד חשמל בשל העבודה שכרוכה בכך. דרישתה של חברת החשמל הינה חוקית כל עוד קמה לך עילה להזזת העמוד מסיבות הנקובות בשל העדר היתר להצבת העמוד וכד'. בברכה, עו"ד פרץ