משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות נגד חברת חשמלחיוב לא חוקי וגם הלא הגיוני

מנהלי הפורום

עו"ד שי שמואל פרץ

עו"ד שי שמואל פרץ

בעל תואר ראשון במשפטים ובעל תואר שני במנהל עסקים (בהצטיינות). עו"ד פרץ סיים בהצלחה את כיתת המצוינות בפקולטה למנהל עסקים וביצע פרויקט רחב היקף לחברה ישראלית-בינלאומית. עו"ד פרץ התמחה במחלקה המשפטית של חברת החשמל לישראל בע"מ בתחום האזרחי-המסחרי ובהמשך הועסק כעורך דין בחברת החשמל מספר שנים, במסגרת תפקידו ייצג את חברת החשמל במס' לא מבוטל של תיקים בנושאים שב"ח, נזקים למוצרי חשמל וכו'. בשנת 2009 הקים יחד עם עו"ד אריק ארביב את משרד עורכי דין ארביב-פרץ. החל משנת 2011 משמש עו"ד פרץ היועץ המשפטי של עמותת עמי"ת.

חזרה לפורום

חיוב לא חוקי וגם הלא הגיוני

ניק
ניקיטה קורטין

אהלן, במשך שבוע כבר אני מנסה ליצור קשר עם רשות השידור אשר מתעלמת ממני באופן טוטלי. בתחילת שנת 2013 שילמתי את אגרת הטלוויזיה, למרות שאין לנו בכלל טלוויזיה למשך כל השנה 2013 ולפני כשבוע וחצי קיבלת מהם שוב חשבון - על שנת 2013... לשלם פעמיים על משהו שאני בכלל לא אמור לשלם - נראה לי הזוי לחלוטין מאז שבוע שעבר אני מנסה להשיג אותם בטלפון (לפי שעות הפעילות שלהם) ואינטרנט עד כה ללא כל מענה מיותר לציין את העצבים שזה יוצר - מה גם במכתב שהם שלחו כתוב שאם אני לא משלם - יהיו לי קנסות אני באופן רציני ביותר שוקל להגיש נגדם תביעה מה אתם אומרים?