שירז

עמודי חשמל בגינה וחברת חשמל מסרבת לשעתק אותם

יש לי 2 עמודי חשמל מעץ בגינה, העמודים ע"פ חברת חשמל אינם מסומנים והם מובילים חשמל לשכן בבית מאחוריי ואחד מהם מתנדנד.. לאחר סאגה של 6 שנים ניתן אישור לשעתק אותם אך העירייה(שאמורה לבצע) מבקשת את אישור השכן (שאליו העמודים מספקים חשמל)שכן אמורים למקם אותו ע"פ התוכנית סמוך לשביל גישה שלו. הוא כמובן מסרב. הנושא עלה לרשות החשמל שלא מוכנה להכנס לסיפור למרות שיש תוכנית חדשה וסרטוט כי העמודים לא מסומנים. האם אני זכאית לתבוע על שכירות?להכריח אותם באמצעות תביעה להוריד אותם? מה האופציות שעומדות בפניי? אני לא מכירה את החוקיות של זה בכלל..

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

שירז שלום, מציע לך לפנות למפקח על הבתים המשותפים נגד השכן בדרישה לחייב אותו להציב את העמודים בשביל הגישה. באשר לייעוץ נוסף, מוזמנת לשלוח אליי למייל את התוכניות - peretz@anp-law.co.il בברכה, שי שמואל פרץ, עו"ד