דור

תביעת חשמל בגין נזק עקב הפסקת חשמל

זיו שלום. בתחילת החודש בתאריך12.11.17 התרחשה הפסקת חשמל באיזור העסק שלי(גלידרייה) , איזור תעשייה ישן , בראשון לציון . כתוצאה מכך הייתה קפיצת מתח והפאזה הפסיקה לפעול ועקב זאת נשרף המדחס של מערכת הקירור, כיוון שאני עסק גלידה אין באפשרותי להתמעמע עם תקלה שכזו והזמנתי איש שירות שגבה ממני קרוב ל15 אלף שקלים על תיקון מערכת הקירור והזמנת מדחס חדש , סכום אסטרונומי ! האם יש מקום לתבוע החזר מחברת החשמל ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

דור שלום, תחילה, אני מציע לך לשמור את חשבוניות עבור הנזק שנגרם לך. כמו כן, אמליץ לך לפנות לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל במטרה לדרוש את הנזק הישיר שנגרם לך. לאחר תשובתם, יש מקום לשקול הגשת תביעה קטנה. בהצלחה, עו"ד פרץ