קובי דן

החלפת מחזיקים בין בעל הנכס שיש לו חוב וניתקו לו חשמל. לבין שוכר חדש

א.אני הבעלים ורובץ עלי חוב של כ 10000 שח ששייכים לשוכר שכבר עזב,אך בחברת החשמל טוענים שלא שלחתי בקשה להחלפה ולכן אני חייב.הם ניתקו לי גם את החשמל.כרגע יש לי שוכר חדש ולכן העברתי אליהם חוזה שכירות חדש ובקשה להחלפת מחזיק אך הם טוענים שעד אני כבעלים לא אשלם את החוב הם לא יבצעו חיבור לחשמל ולא יבצעו החלפת מחזיק. ב.לגבי השוכר הישן הצגתי להם עכשיו את ההסכם שהיה לי איתו משנה שעברה ואף מסרתי להם שיק בטחון שהוא השאיר .הם הפקידו את השיק אך הוא חזר)

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

קובי שלום, ממליץ לך לפנות לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל, בתקווה שיוכלו לסייע לך עם החלפת הצרכנים. בהצלחה, עו"ד פרץ