משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות נגד חברת חשמלכלב שאני מוליך התחשמל ברחוב מעמוד חשמל לא תקין כאשר ירד גשם והכלב בטראומה כבר חודשיים מהאירוע ולא רוצה שאוליך אותו יותר.

מנהלי הפורום

עו"ד שי שמואל פרץ

עו"ד שי שמואל פרץ

בעל תואר ראשון במשפטים ובעל תואר שני במנהל עסקים (בהצטיינות). עו"ד פרץ סיים בהצלחה את כיתת המצוינות בפקולטה למנהל עסקים וביצע פרויקט רחב היקף לחברה ישראלית-בינלאומית. עו"ד פרץ התמחה במחלקה המשפטית של חברת החשמל לישראל בע"מ בתחום האזרחי-המסחרי ובהמשך הועסק כעורך דין בחברת החשמל מספר שנים, במסגרת תפקידו ייצג את חברת החשמל במס' לא מבוטל של תיקים בנושאים שב"ח, נזקים למוצרי חשמל וכו'. בשנת 2009 הקים יחד עם עו"ד אריק ארביב את משרד עורכי דין ארביב-פרץ. החל משנת 2011 משמש עו"ד פרץ היועץ המשפטי של עמותת עמי"ת.

חזרה לפורום

כלב שאני מוליך התחשמל ברחוב מעמוד חשמל לא תקין כאשר ירד גשם והכלב בטראומה כבר חודשיים מהאירוע ולא רוצה שאוליך אותו יותר.

דני
דניאל

בגלל רשלנותם ואשמתם של חברת החשמל שלמרות שהרבה כלבים התחשמלו מאותו עמוד חשמל ברחוב ופנו עשרות פעמים בנושא לחברת החשמל שום דבר לא נעשה בנידון לתיקון התקלה בעמוד החשמל וכתוצאה מכך שהכלב שהולכתי התחשמל הכלב מאשים אותי באירוע שקרה לו והוא אינו מעוניין שאטייל איתו ומשום כך הפסדתי מקור פרנסה יום יומי כולל שבתות וחגים. האם אני זכאי לפיצויי כספי משמעותי עקב הפסד מקור פרנסה בגלל רשלנות הפקר וזילזול תיקון התקלה מצד חברת חשמל?