דניאל יגאל

מונה פגום לדברי חברת החשמל לא הראו לי את המונה ונדרשתי לשלם 16000 שח

הוזמנתי לבירור והמחשבים קרסו ,נאמר לי שיחזרו אלי ,ולא חזרו ,אלא שלחו לי דרישת תשלום שרירותית על סמך קביעות שלהם על ירידה בצריכה ,ואף על פי שמסרתי להם שארבעת ילדי עזבו את הבית לפני שנים

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

דניאל שלום, המקרה שתאר נוגע לתחום שב"ח (שימוש בלתי חוקי בחשמל) בחברת החשמל. מדובר בתחום נרחב ומקיף המכיל נתונים רבים שיש לבדוק (בטח שלא באופן שרירותי). ככל וקיבלת מידע מחברת החשמל, אתה מוזמן להעביר אליי לצורך ייעוץ. בהצלחה, עו"ד פרץ