מוריה הרוש

בקשת בעל נכס שלא לחבר חשמל האם אפשרי ?

דירה מושכרת, מונה חשמל היה על שם בעל הנכס המשכיר, תפ חוזה השכירות המשכיר ביקש לנתק חשמל וביקש ליתן הנחיה שלא יחובר שוב החשמל ללא הסכמתו חברת החשמל מסרבים, האם מותר להם לסרב? לטענתם הם מחברים לכל דורש אך בעל הנכס לא מעוניין שיחובר האם חייב צו בהית משפט ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

שלום מוריה, ככלל, חברת החשמל לא "תופסת" צד בסכסוכים בין שוכרים/משכירים. אינני יודע מדוע חברת החשמל סירבה, אבל במרביתץ המקרים דרושה התערבות בימ"ש. בהצלחה, עו"ד פרץ