דורון ברבי

ניתוק חשמל מנכס בית עקב טענה לחוב במכס מסחרי מלפני 11 שנה

שלום רב בשנת 2006 הפעלתי עסק במבנה מסחרי בראשון לציון בשעה שסגרתי את העסק הגעתי לחברת החשמל והסדרתי את החוב יש לי עדיין במקרה את ספחי ההמחאות בנוסף לסגירת החוב הזמנתי בתשלום טכנאי של לברת חשמל על מנת שיינתק את החנות מהחשמל בכלל על מנת למנוע גניבת חשמל כי המבנה הוא נטוש לפני כשנה קיבלתי דרישה לתשלום של כ6000 שקל לטענתם משנת 2007 חוב שנשאר קיים הגעתי למשרדי חברת חשמל ומסרתי להם מכתב שאני מכחיש את קיום החוב ותמה מדוע רק לאחר 9 שנים הם פונים אליי לראשונה בשעה ששמי ופרטיי ידועים להם לא קיבלתי תגובה כתובה למכתב היום התקשר נציג מטעמם שטוען שהוא בדרכו לביתי לנתק לי את החשמל בגלל החוב לכאורה מהנכס המסחרי משנת 2007 שאלתי היא האם יש מקום לפנות לבית המשפט להוציא צו מניעה נגדם והאם יש בכלל חוקיות בעצם הסחיטה והדרישה לתשלום כאשר חרב הניתוק מונח על צווארי ?? בברכה ובכבוד רב ברבי יוסי ברוך

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

יוסי שלום, אמליץ לך לפנות לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל לצורך מציאת פתרון לבעיה. בהצלחה, עו"ד פרץ