משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות נגד חברת חשמלניתוק חשמל ברוטלי על ידי חברת חשמל .

מנהלי הפורום

עו"ד שי שמואל פרץ

עו"ד שי שמואל פרץ

בעל תואר ראשון במשפטים ובעל תואר שני במנהל עסקים (בהצטיינות). עו"ד פרץ סיים בהצלחה את כיתת המצוינות בפקולטה למנהל עסקים וביצע פרויקט רחב היקף לחברה ישראלית-בינלאומית. עו"ד פרץ התמחה במחלקה המשפטית של חברת החשמל לישראל בע"מ בתחום האזרחי-המסחרי ובהמשך הועסק כעורך דין בחברת החשמל מספר שנים, במסגרת תפקידו ייצג את חברת החשמל במס' לא מבוטל של תיקים בנושאים שב"ח, נזקים למוצרי חשמל וכו'. בשנת 2009 הקים יחד עם עו"ד אריק ארביב את משרד עורכי דין ארביב-פרץ. החל משנת 2011 משמש עו"ד פרץ היועץ המשפטי של עמותת עמי"ת.

חזרה לפורום

ניתוק חשמל ברוטלי על ידי חברת חשמל .

דני
דניאל סינואני

נותקתי על ידי חברת חשמל ללא הודעה מוקדמת בטענה שהחיבור לא בטיחותי הבית שלי נבדק על ידי מהנדב בודק וחשמלאי ואמרו המתקן תקין החיבור של חברת חשמל לא תקין מה עלי לעשות ?

RE:
עו"ד שי שמואל פרץ
עו"ד שי שמואל פרץ

דני שלום, האם בדקת מול חברת החשמל מה היתה התקלה הבטיחותית שלשמה ניתקו אותך מאספקת החשמל? לשם המשך טיפול, רצוי להצטייד במסמך כתוב מהמנדס בודק ומהמתקין ולהמציאו לחברת החשמל לצורך חיבור מחדש לאספקת החשמל. שבוע טוב, עו"ד פרץ