אלכס פטישי

פיצוי בגין נחשול מתח 380 וולט שגרם נזקים לציוד ב כ 10 בתים במושב.

יום למחרת התקלה מסרנו מכתב תביעה לח"ח (חתמו על ההעתק) ולאחר מספר ימים כשבדקנו את כל המכשירים שלחנו רשימה מלאה כולל חשבוניות קניה (גם על זה חתמו). רק לאחר 4 חודשים שלחו בודק שאישר את הציוד שהתקלקל. היות ועבר זמן רב רכשנו מזגן, מיקרו, מגבר וספק כוח למחשב שהתקלקלו ולא ניתן היה לתקנם. היום הודיעו לנו שהם רוצים לפצות לפי שווי חשבונאי. למשל המזגן שהתקלקל היה בן 20 שנה (אבל תוצרת סניו שהיה תקין לחלוטין ולא היינו מחליפים לולא נשרף) שווי "אפס" וכן הלאה. לולא התקלה באספקת המתח כל ההוצאות האלה של החלפת מכשירים לא היו לנו שלר לדבר על הצורך להזמין טכנאים והטירחה לבדוק ולתקן מה שאפשר, ולסבול שבועיים בחורף ללא מזגן בחדר שינה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אלכס שלום, אני מציע שתגישו תביעה קטנה כנגד חברת החשמל בגין הנזק שנגרם לכם (עלות המוצר שרכשתם לעומת פיצוי חברת החשמל). מוזמן ליצור עימי קשר טלפוני לייעוץ נוסף. בהצלחה, עו"ד פרץ