ערן

פיצוי בגין הכתמת חשבון הבנק

היי, בעקבות שביתה שהייתה בחברת חשמל במהלך קיץ 2017 הצטבר חוב ע"ש בחבר. החשמל. הגעתי להסדר פריסת תשלומים עם חברת החשמל.... במקום להגיש לבנק את ההסדר... הם חייבו אותי במסגרת הוראת הקבע שלי.... את מלו סכום החוב, כיוון שלא הייתה מסגרת החיוב הוחזר עקב אכ"מ. דבר שהחתים את חשבון הבנק שלי.... שוחחתי עם מוקד שירות הלקוחות והתרעתי בפניהם שהדבר עוד ניתן לביטול.... לפני שזה יירשם בבנק ישראל... כל זמן שהם יימשכו את הוראת החיוב ביום שהוגשה. לטענתם לא היה מי שייבצע את זה וחזרו אליי רק בשבוע שלאחר מכן.... כששאלתי לפשר העיניין הם טענו שעקב מעבר לתוכנית מחשב חדשה הייתה התקלה ואין להם מה לעשות בעיניין( השיחה מוקלטת) שאלתי לגבי פיצוי בגין הנזק והם אמרו שאין להם שום כוונה לפצות אותי.... אני כמובן מתמצת פה הליך שנמשך מול פניות הציבור של חברת חשמל במשך 5 חודשים. אשמח לדעת האם יש מקום לתבוע פיצוי בגין הכתמת ת"ז הבנקאית שלי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

ערן שלום, אינני יודע להעריך את הנזק שנגרם ומה המשמעות ל"הכתמת ת"ז הבנקאית" שלך. ממליץ לך לפנות לעורך דין העוסק בתחום של תביעות נגד בנקים. בהצלחה, עו"ד פרץ