אודליה

חברת חשמל מחייבת אותי 60,000₪ על שבח , סיפור ארוך שרוצה עזרה בבקשה

אני הזמנתי את חברת החשמל אליי עקב נתיכים חמים בארון חשמל, כזבאו להחליף את התיבה מצאו שם שב״ח חוט שהיה בעבר( לא עבד ) מלפני השעון. הבית קרקע קיים 40 שנה , אני גרה בו 10 שנים. מעולם אבל מעולם לא גנבתי חשמל, הם לא מאמינים שזה לא אני. בבקשה זקוקה לעיצה או סיוע משפטי , אך ורק עם התעסקתם בעבר מול חברת חשמל

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אודליה שלום, תחום השב"ח, הידוע בכינויו גם כ-מג"ח(מניעת גניבת חשמל) הינו מורכב ודורש הבנה מעמיקה של המקרה, הנסיבות, שימושי הצריכה, בדיקת דו"חות, אומדנים ותחשיבים הנוגעים לשב"ח בין אם בוצע במזיד ובן אם לאו. על מנת לסייע לך יש צורך בקבלת מידע נוסף, כדוגמת מיקום המונה, שימושי צריכה וכדומה. מוזמנת לפנות אליי טלפונית לצורך סיוע נוסף - 093731000. בברכה, עו"ד שי שמואל פרץ