סימה

מכשירי חשמל שהתקלקלו בעקבות הפסקות חשמל לפרקי זמן ארוכים ביום שישי , שבת וראשון

ביום שישי 18.5 18 היו לנו הפסקות חשמל מעל 5 שעות לסירוגין , חשמל פסק ולאחר דקה שוב ושוב ושוב עד שהחשמל פסק לחלוטין 5 שעות , ביום שבת שוב חזרה התופעה לחשמל שפסק וחזר פסק וחזר מספר פעמים , ביום שני שוב אותה תופעה . אי לכך המקרו גל שלי קרס לחלוטין , תצוגת התנור שלי הלכה כנראה נשרפה מנורה .

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

סימה שלום, ראשית אמליץ לך לפנות לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל, ניתן לעשות גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. ככל ויידחו את דרישתך, נבדוק את סיכויי הצלחתך בהתאם לחוק והפסיקה. בהצלחה, עו"ד פרץ

שושנה שאול

צג המקרר הלך לנו בעקבות הפסקת החשמל