משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתביעות נגד חברת חשמלחוב שאינו שלי אך רשום על שמי

מנהלי הפורום

עו"ד שי שמואל פרץ

עו"ד שי שמואל פרץ

בעל תואר ראשון במשפטים ובעל תואר שני במנהל עסקים (בהצטיינות). עו"ד פרץ סיים בהצלחה את כיתת המצוינות בפקולטה למנהל עסקים וביצע פרויקט רחב היקף לחברה ישראלית-בינלאומית. עו"ד פרץ התמחה במחלקה המשפטית של חברת החשמל לישראל בע"מ בתחום האזרחי-המסחרי ובהמשך הועסק כעורך דין בחברת החשמל מספר שנים, במסגרת תפקידו ייצג את חברת החשמל במס' לא מבוטל של תיקים בנושאים שב"ח, נזקים למוצרי חשמל וכו'. בשנת 2009 הקים יחד עם עו"ד אריק ארביב את משרד עורכי דין ארביב-פרץ. החל משנת 2011 משמש עו"ד פרץ היועץ המשפטי של עמותת עמי"ת.

חזרה לפורום

חוב שאינו שלי אך רשום על שמי

דיק
דיקלה אסיף

בשנת 2011 שכרתי דירה עם חברה והעברתי את חשבון החשמל על שמי, עזבתי את הדירה לפני סיום האך לא שיניתי בחברת החשמל כיוון שחברה שלי המשיכה להתגורר שם. לפני כחודש נודע לי כי עד לא מזמן החשבון היה רשום על שמי ויש חוב משנת 2016. פניתי לחברת החשמל שטענו כי בעלי החוב (הבאתי להם חוזה שכירות בדירה עם שמות השניים) מתכחשים לחוב ולכן עלי לשלם את זה. מאיימים לנתק לי את החשמל בדירה הנוכחית.מה אני יכולה לעשות?

RE:
עו"ד שי שמואל פרץ
עו"ד שי שמואל פרץ(נכתב ע"י: דיקלה אסיף)

דיקלה שלום, בשלב זה, אמליץ לך לפנות לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל, ניתן לעשות כן גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל, בתקווה שניתן יהיה להעתיק את החוב על הצרכנים בפועל. אם תדחי על ידי הנציבות, תשלמי את החוב ותתבעי את החוב מהצרכנים בפועל. בהצלחה, עו"ד פרץ