דיקלה אסיף

חוב שאינו שלי אך רשום על שמי

בשנת 2011 שכרתי דירה עם חברה והעברתי את חשבון החשמל על שמי, עזבתי את הדירה לפני סיום האך לא שיניתי בחברת החשמל כיוון שחברה שלי המשיכה להתגורר שם. לפני כחודש נודע לי כי עד לא מזמן החשבון היה רשום על שמי ויש חוב משנת 2016. פניתי לחברת החשמל שטענו כי בעלי החוב (הבאתי להם חוזה שכירות בדירה עם שמות השניים) מתכחשים לחוב ולכן עלי לשלם את זה. מאיימים לנתק לי את החשמל בדירה הנוכחית.מה אני יכולה לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

דיקלה שלום, בשלב זה, אמליץ לך לפנות לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל, ניתן לעשות כן גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל, בתקווה שניתן יהיה להעתיק את החוב על הצרכנים בפועל. אם תדחי על ידי הנציבות, תשלמי את החוב ותתבעי את החוב מהצרכנים בפועל. בהצלחה, עו"ד פרץ