אדוה גבאי

נזק למקרר עקב הפסקות חשמל רצופות

עקב 2-3 הפסקות חשמל לשניות מעטות בפרק זמן של רבע שעה ניזוק מפסק הפחת הראשי והמדחס במקרר. התקלה אירעה ביום חמישי , הטכנאי הגיע ביום שישי בצהריים והעריך שהזמנה והגעת המדחס תארך כארבעה- חמישה ימים. מדובר במקרר אמנה שהצעת המחיר לתיקון היא כ-1500 שקלים. סוף שבוע ללא מקרר ועוד יומיים לפחות... אין לי ברירה אלא להזמין בדחיפות מקרר חדש. מה לעשות? האם לתקן ? להזמין חדש? האם חברת החשמל תפצה אותי בסכום מסויים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אדוה שלום, ראשית אמליץ לך לפנות לנציבות תלונות הציבור של חברת החשמל (ניתן לעשות כן גם באתר האינטרנט שלהם). שנית, נושא הפיצוי נבחן באמצעות קריטריונים קפדניים שנקבעו בתקנות. אותן תקנות נקראות אמות מידה, אשר בין היתר, קובעות באיזה מסוגי התקלות מפצים צרכנים ובאילו לאו. בברכה, עו"ד פרץ